QTFCP 2024 28-31 May 2024, Okinawa, Japan

Г	Monday, 27th	Tuesady, 28th	Wednesday, 29th	Thursday, 30th	Friday, 31st	Saturday, Jun 1st	
	Seaside House	Seaside House	Seaside House	Seaside House	Main Campus, B250	Seaside House	
8:30		Opening Session			Transfer to campus		
8:50 9:00 9:30		Opening Session Invited Talk (45min) Paul Leiderer	Invited Talk (45 min) David Rees	Invited Talk (45 min) Hartmut Haeffner	Invited Talk (45min) Kimitoshi Kono		
10:00		Invited Talk (45min) Maja Cassidy	Contributed Talk (30 min) Niyaz Beysengulov	Invited Talk (45 min) Atsushi Noguchi	Invited Talk (45min) Hiroki Ikegami		
10:30		Coffee Break (30min)	Coffee Break (30 min) Invited Talk (30 min)		Coffee Break (30 min)		
11:00		Invited Talk (45 min)	Denis Konstantinov	Invited Talk (45 min)			
11:30		Dafei Jin	Invited Talk (30 min) Erika Kawakami				
12:00		Invited Talk (45min) Wei Guo	Contributed Talk (30 min) Mikhail Belianchikov	Invited Talk (45min) Ambarish Ghosh	Lab Tours	Departure	
12:30 13:00 13:30		Lunch (90 min)	Lunch (105 min)	Lunch (90 min)			
14:00 14:30		Invited Talk (45 min) Stephen Lyon	Contributed Talk (30 min) Asher Jennings	Invited Talk (45 min) Michal Hejduc			
14:30	Arrival & Registration	Invited Talk (45 min) David Schuster Christopher Wang	Contributed Talk (30 min) Camille Mikolas Contributed Talk (30 min) Austin Schleusner	Invited Talk (45 min) Franz Schmidt-Kaller			
15:30		Coffee Break (30 min)	Coffee Break (30 min)	Coffee Break (30 min)	Excursion		
16:00 16:30		Invited Talk (45 min) Mark Blumenthal	Contributed Talk (30 min) Bart Schellenberg Contributed Talk	Round Table Discussion, Free time			
17:00		Invited Talk (45min) Alexei Chepelianskii	(30 min) Fabio Ansaloni				
17:30 18:00		Poster Session	Poster Session				
18:30					Closing Session		
19:00	Dinner	Dinner	Dinner	Workshop Dinner	BBQ Dinner		

Tuesday May 28, 2024

Venue: Seaside House

Time 8:50	OPPENING				
9:00	INVITED TALK	Paul	Leiderer	University of Konstantz	Surface electrons above solid substrates - a Review
9:45	INVITED TALK	Maja	Cassidy	University of New South Wales	Mapping the growth of solid neon using multiplexed superconducting resonators
10:30	COFFEE				
11:00	INVITED TALK	Dafei	Jin	University of Notre Dame	Noise spectrum and temperature dependance of electron-on-neon (eNe) charge qubits
11:45	INVITED TALK	Wei	Guo	Florida State University	Ring quantum states of electrons on solid neon for quantum computing
12:30	LUNCH				
14:00	INVITED TALK	Stephen	Lyon	Princeton University	Electrons bound to superfluid helium: physics and devices
14:45	INVITED TALK	David Christopher	Schuster Wang	University of Chicago	Towards the strong coupling regime of cavity QED with electrons on helium
15:30	COFFEE				
16:00	INVITED TALK	Mark	Blumenthal	University of Cape Town	Single-electron pumping
16:45	INVITED TALK	Alexei	Chepelianskii	University Paris-Saclay	Magnetoplasmon and zero-resistance states
17:30	POSTER SESSION				
19:00	BUFFET DINNER				

Wednesday May 29, 2024 Venue: Seaside House

Time Scalable device architecture for electrons David INVITED TALK 9:00 Rees EeroQ Corporation trapped on the surface of helium CONTRIBUTED Towards coherence: control and readout of EeroQ Corporation 9:45 Niyaz Beysengulov TALK electrons on helium COFFEE 10:15 **Rydberg states of trapped electrons for INVITED TALK** Denis Konstantinov OIST 10:45 quantum computing Coupling an esemble of electrons on liquid INVITED TALK Erika Kawakami 11:15 **RIKEN** helium to an RF circuit CONTRIBUTED Rydberg state detection of electrons confined in 11:45 Mikhail Belianchikov OIST TALK microchanels LUNCH 12:15 Coupling plasmons on liquid helium to an LC CONTRIBUTED 14:00 Asher Jennings **RIKEN** TALK resonator CONTRIBUTED Plasmon mode engeneering and towards cQED Michigan State 14:30 Camille Mikolas TALK University with electrons on helium Michigan State CONTRIBUTED High-frequency dynamics of the liquid and 15:00 Austin Schleusner University TALK solid phases of electrons on helium 15:30 COFFEE Levitated optomechanics for future precision University of CONTRIBUTED 16:00 Bart Schellenberg TALK Groningen measurements CONTRIBUTED Fabio 16:30 Ansaloni Quantum Machines Hemetic packaging for cryogenic experiments TALK

17:00 **Poster session**

19:00 BUFFET DINNER

Thursday May 30, 2024

Venue: Seaside House

Time						
9:00	INVITED TALK	Hartmut	Haeffner	University of California Berkeley	Towards a trapped electron quantum computer	
9:45	INVITED TALK	Atsushi	Noguchi	University of Tokyo	Electrical detection of electrons in Paul trap with the coupled coaxial cavities	
10:30	COFFEE					
11:00	INVITED TALK	Jose Verdu	Galiana	University of Sussex	Trapped electrons for quantum microwave technology applications	
11:45	INVITED TALK	Ambarish	Ghosh	Indian Institute of Science	Instabilities and electronic phase transtions within multielectron bubbles	
12:30	LUNCH					
14:00	INVITED TALK	Michal	Hejduc	Charles University	Electron-ion trapping for starters	
14:45	INVITED TALK	Franz	Schmidt- Kaller	University of Erlangen- Nuremberg	Manipulating free eV to keV electrons on a chip: from guides to beam splitters and resonators	
15:30	COFFEE					
16:00	ROUND TABLE DISCUSION, FREE TIME					
19:00	WORKSHOP DINNER					

Friday May 31, 2024

Venue: OIST Main Campus, Center Building B250

Time						
9:00	INVITED TALK	Kimitoshi	Kono	National Yang Ming Chiao Tung University	Ion pool trapped at the surface of superfluid helium	
9:45	INVITED TALK	Hiroki	lkegami	IOP Chinese Academy of Science	Topological properties of superfluid 3He studied by electron bubbles trapped at the surface	
10:30	COFFEE					
11:00	LAB TOURS					
12:30	LUNCH AND EXCURSION					
18:30	CLOSING SESSION	Denis	Konstantinov	OIST	Prospectives of floating electrons	
19:00	BBQ DINNER					